Îmi place când accelerezi

Trebuie să-ți vorbesc. Poftim apa.

Azi e o zi frumoasă, nu-i așa? Vântul nu mai bate pe circuit. Cum te simți?

 Cred că ești un expert la slăbit așa cum Enzo era la Ferrari. Până acum ai pierdut în mediu per săptămână 1,5 kg în greutate, în ultima vreme dinamica e de minus 2 kg. Metabolismul tău e nebun de arzător, iar cel mai mult îmi place că ai învățat să spui NU tentațiilor. Suntem în săptămâna a 8-a și te văd intrat în cursă și mai suplu. Mie-mi place rezultatul!

 Nu! Nu! Nu! Zicem în continuare stilului anterior de viață care se rezuma la cantități nechibzuite de mâncare. Mergem înainte, chiar dacă nu știm ce ne așteaptă de la fumul gazelor de eșapament!

Au mai rămas câteva zile până la Campionat. Marele Premiu va fi al nostru. Sunt sigură de asta!

Ești cel mai pregătit pilot în sesiunea a doua de antrenamente. Pe circuit ai fost cu 0,237 mai rapid ca Rosberg de la Mercedes. Hamilton e la o diferență de 17 puncte de tine. Vezi dacă a schimbat cutia de viteză ce-a pățit?  

 Rezistă! Vom avea o luptă pe cinste.Totul e pregătit la mașină: motoarele sunt turbo, capacitatea cilindrică de 1.600 cmc cum ai zis și tu. Cilindrii sunt într-adevăr așezați în V la 90 de grade, în număr de sase, așaaa…patru supape. Am verificat totul!

 Sunt mulțumită, încă un pic a mai rămas. Să vezi cum fanii sunt cu ochii pe tine. Eu la fel!

 Acum ia-ți casca.

Accelerează!

Te aștept aici și-apoi ne schimbăm cu locurile.

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte