Nu-mi vine să cred: trei de 10!

Frumoasa mea dansatoare!

Suntem pe platoul de filmare al emisiunii "Dansez pentru tine”. Nu e un vis - e realitate. Țineți cecul câștigătorului, locul I e scris pe el.

Plângeți, de bucurie se poate, ba chiar e necesar.

Am visat de mică să ajung aici. V-amintiți zilele de vineri seara când așteptam emisiunea în fața micilor ecrane? Pentru show-urile lui Ștefan Bănică Jr. eram gata să fac ochii cât cepele doar să nu adorm de obosită ce eram. Cât făceau însă rochiile Iuliei Vântur: o admiram de fiecare dată când ieșea pe scenă să prezinte participanții. Toată lumea era superbă, ce mai, oameni simpli care învățau în câteva luni să danseze ca niște profesioniști.

Pe unul nu prea-l agream acolo. Pe Mihai Petre. Mă supăram când ridica note proaste pentru nerespectarea tehnicii dansului. Cum să ridici nota 7 când Andreea Bănică și cu partenerul ei au dansat dumnezeește?! Altădată când vedeam un 10 pentru perechea ce nu mi-a stârnit nici un interes, chiar nu-l ințelegeam! Cât de bun la stil trebuia să fii ca să-ți dea nota maximă.

”Aici suntem la “Dansez pentru tine”, nu la “Mă plimb pentru tine”. M-a deranjat un pic faza că te-ai lăsat condus de femeie” l-a mustrat odată pe un dansator.

Mult mai târziu am înțeles: Mihai Petre aprecia tehnicile separate pe tipuri de dans și cum dezvoltă cuplurile aceste tehnici în evoluție. Știați că la Salsa se dansează pe 8 timpi, însă în realitate se calcă 6 pași, 2 fiind pauze? Tocmai am aflat și eu.

Slăbitul mi se pare un proces natural, cu porniri și sistări din diverse motive. E ca și pe ringul de dans: după o Rumba cu foc la improvizare poate veni un Vals lent.

Mi-aduc aminte cum într-a treia săptămână ați pierdut primele 4 kg. Erați atât de aprinsă încât mi s-a părut că v-ați născut dansatoare. Foarte îndrăzneț ați urcat pe spatele partenerului la repetiții, am vazut eu.

Iar la dansul prin ploaie? Câte griji mi-am făcut: a fost pe alocuri imposibil, undeva riscant, dar foarte curajos. Probabil erați mai ușoară atunci.

Ați pierdut nu doar în kilograme, ați rezolvat și problemele de sănătate, dar câte toxine au plecat, să le zicem pa, pa! ca să nu mai poftească. Acum când s-au încheiat competițiile, vreau să vă zic c-ați fost cea mai disciplinată și răbdătoare. Probabil sunteti epuizată, însă ce rezultat:

-10 kg, în 10 săptămâni și de la domn' Petre nota 10.

Să mai vreți coincidență, veniți să vă îmbrăţişez!

De emoții tot uit să remarc cât de bine vă prinde rochia roșie, cusută exact pe Dvs. Vă admir! Şi-acum vă las în compania soțului.

Fug! Ștefan Bănică mi-a promis autograf.

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte