Să vezi Parisul și să…trăiești!

Nu mi-a trecut vreodată prin gând să ajung la Paris. Să călătoresc în toată lumea, da, însă Parisul, prin visele mele nu s-a rătăcit. Oamenii și viața mea imprevizibilă ”m-au adus” în acest oraș, în care pur și simplu am vrut să mă pierd.

Când ne-am văzut prima oară la cabinet ai ales să mergem pentru 10 săptămâni la Paris. De ce anume în acest oraş, pentru că e al îndrăgostiților? Apropo, nu prea i-am văzut pe-acolo.

Uitasem să-ți zic: recent am revenit și eu de la Paris. Drept c-am fost plecată 10 zile. Zece zile totuși mi-au fost suficiente pentru a mă orienta ușor prin metrou. De câte ori m-am rătăcit intenționat pe străduțe vechi sau noi ca să mă regăsesc.

Nu-ți imaginezi cât de încântată sunt de călătoria noastră. Avem multe de învăţat!

Tu știi că într-o călătorie te descoperi?

De undeva vine și curajul. Dacă nu l-ai avut până acum, acolo îl vei căpăta. Pentru că ești singură, cu tine și cu toate gândurile tale.

Multă vreme n-am putut să-i vorbesc unui om. Într-o altă țară am simțit că pot. Chiar vreau. Curajul îți dă atâta putere încât vrei să zbori. Important e să nu te mai minți și să nu mai cauți scuze de amânare. Libertatea e în detașare, iar tu lasă kilogramele să plece.

Hai că trebuie să dai bagajul la control. Doar 8 kg se permite la bord. Bagajul tău la întoarcere nu va mai fi nevoie să-l declari. Nu va mai fi.

Să urcăm treptele, stewardesa ne va arată locurile. Poți să te așezi lângă geam: vei simți înălțimea și vei vedea tot cerul.

Uite poza asta cu Tour Eiffel. Vezi pe partea dreapta scaunele alea verzi? Pe ele vom lua prânzul după regimul de slăbit. Gustarea de la chindie o vom servi după ce traversăm Sena în lung și-n lat. Vei fi atât de obosită încât s-ar putea să vrei să renunți, dar nu te las. Ți-ai luat adidașii cu tine? Ia să văd.

Pregătește-te! Împreună nu ne vom plictisi. Drumul va fi plin de aventuri, unele mai ușoare, altele mai puţin, cert e că vom fi în două. Vom avea și ispite: gofre belgiene, ciocolată franceză, clătite americane.

Ziceam că într-o călătorie te descoperi. Abia aștept să te cunosc.

Ai prins bine centura? Dacă vrei poți să ne ţinem de mâini.

Decolăm!

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte