Alina Josan - Mă simțeam bine în pielea mea, totuși…

Obiectiv: slăbit, să învăţ principiile alimentare

Rezultat: - 6 kg în 8 săptămâni. Am schimbat relaţia mea cu mâncarea: am învățat să mă iubesc, hrănindu-mă cu grijă, stabilind o relație armonioasă cu hrana.

Calitatea vieții s-a îmbunătățit.

Program: slabesc.md

Deprinderi noi: Am început să mănânc gustos şi în cantităţi rezonabile. M-am obişnuit să mă hidratez, să combin corect alimentele

Proces:

1. Iniţial a fost greu, dar nu pentru că urmam să ţin foame. De fapt, nici n-am ţinut. Imi era greu să gătesc zilnic: cu tot cu cântărit îmi lua 1 oră pe zi. În câteva săptămâni totuşi m-am obişnuit.

2. S-au schimbat percepţiile gustative. Dulciurile au început să mă lese “rece”, le-am înlocuit cu fructele. Beau mai multă apă. Pielea s-a luminat.

3. Am descoperit un mod nou de a mânca: gustos și sănătos. Soțul care nu a urmat programul, mi-a zis la un moment dat: ”mănânci mai bine decât mine”. Așadar, am introdus și în meniul soțului buca

Ce m-a determinat la schimbare:

Nu eram complexată de corpul meu, mă simțeam bine în pielea mea.  Însă în cei 5 ani de facultate am acumulat câteva kilograme în plus și aveam senzația de greutate. Mâncam alimente “ieftine” şi asta mă făcea să mă simt grea. Când m-am căsătorit am introdus aceste legi în familie, astfel am creat dependență de dulce și soțului. Nu mă simt deloc mândră.

te sănătoase.

 

Concluzia:  Sănătatea e cea mai de preţ. Un program de nutriţie e o investiţie în acest sens.

 

Mulţumiri: Victoria, îţi mulţumesc pentru toate cunoştinţele pe care ni le-ai transmis.

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte