Atelierul de nutriție – locul unde se întâlnește nutriționistul și bucătarul

La serviciu sunt nutriționist – învăț oamenii să se hrănească, a nu se confunda cu ”să mănânce”, ultima fiind uneori pentru plăcerea limbii doar.

Acasă sunt gospodină - caut soluții pentru a-i împăca pe toți.

Când dau să îmbin cele două roluri sunt în mari dileme. Nutriție sau gust?

Cum să gătesc o supă-cremă de spanac când culoarea verde nu e atractivă pentru copii, iar un bărbat ar vrea și o bucată de carne? Eu sunt mulțumită – ei nu.

Am tot căutat soluții...

Acum 1 an am mers pentru 4 zile la profu’ la București. E bucătar-șef la 2 restaurante, organizează evenimente, fourshetturi și alte ceremonii, cu o mie de întrebări am venit acasă mulțumită, de atunci mi-a venit ideea să organizăm aici la noi, în Chișinău, ateliere de gătit. Un nutriționist va explica partea sa cu combinațiile și nutrienții (la ceea ce se pricepe cel mai mult), un bucătar va găti și ne va descoperi secrete (pasiunea lui). Am tot căutat bucătarul și...

... l-am găsit!

Pe Denis Seriojnicov, bucătarul-șef la Restaurantul de familie ”Meating Point” cu o experiență de peste 10 ani în această meserie. Lui Denis îi place bucătăria europeană, în special tot ce ține de pește, iar în activitatea sa folosește doar produse autentice.

Cum vi se pare așa un tandem?

La primele 2 ateliere de gătit organizate în 2017 (noiembrie, decembrie) am discutat subiectele: Cum ne lămurim cu foamea și Cum organizăm o masă de Crăciun, am gătit și explicat rețeta Tartei franțuzești și a deserturilor ușoare. Dacă vrei să obții rețetele, lasă-ne emailul mai jos!

La final aș vrea să te întreb: ai vrea să cunoști secretele unei supe-creme irezistibil de cremoasă și delicioasă... așa, ca la restaurant?

Dacă da, te așteptăm să te înregistrezi la următorul Atelier de nutriție ce va avea loc pe 24.01.2018. Click AICI

Supe-creme de la bucătarul nostru vom degusta!

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte