Cristina Panciuc

Obiectiv: slăbit şi echilibru

Rezultat: - 7 kg în 10 săptămâni. Îmi iubesc viața, iubesc să mă răsfăț cu mâncare sănătoasă.

Program: slabesc.md

Deprinderi noi: Ştiu să fac combinații și alegeri alimentare corecte în orice circumstanțe.

Ce m-a determinat la schimbare:

Stabilindu-mă în altă ţară am sesizat cum adăugasem câteva kilograme. Nu ştiam că lipsa somnului, stresul și anxietatea pot avea urmări asupra siluetei. A fost nevoie de mult timp ca să înțeleg asta. Timpul trecea, eu parcă mă alimentam corect, evitam anumite produse, făceam sport și totuși kg în plus nu mă lăsau. Cântarul devenise dușman, iar fiecare experiență de slăbit se solda cu multe lacrimi, stres, nopți nedormite și foarte multe frustrări.

Proces:

1.    Am aflat de nutriționista Victoria Ursu pe o rețea de socializare. Și fiindcă sunt de părere că oamenii apar în viața noastră exact atunci când avem nevoie, am hotărât să apelez la ajutorul ei.

2.    Timp de 1 săptămână Jurnalul meu alimentar a fost tutelat de nutriţionist. După care am primit regimul meu personalizat. Mi-a plăcut mult, nu am simțit foame, din contra uneori mi se părea că mănânc prea mult. Am simțit atâtea emoții: teamă, regrete, frustrări, dezaprecieri constante, lipsa de iubire de sine, mult stres și lipsa curajului.

3.    Peste câteva săptămâni am început, să abordez altfel lucrurile: să mă iubesc pe mine, să-mi respect corpul, să-l răsfăţ. Mă priveam în oglindă și mă minunam cât sunt de frumoasă.

Concluzia:  Dacă iți dorești un lucru cu toată ființa ta, îl vei obține indiferent de obstacole. Acum urcatul pe cântar e o plăcere.

 

Mulţumiri: Dragă Victoria, îți mulțumesc din suflet pentru toată susținerea, prietenia și dragostea ta pentru oameni. Tu ești omul care mi-a luminat calea! Ah da! Nu știu dacă ți-a mai zis cineva: pe lângă temele extrem de interesante, imi plăcea să-ți aud vocea calmă și acel „r” care te face și mai deosebită. Ador să-ți aud glasul!!

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte