Daniela Gajim - Pentru a arăta bine am căutat echilibrul

Obiectiv: slăbit, echilibru

Rezultat: -  8 kg în 10 săptămâni. Am explorat profund mecanismele mele interne: de ce sunt în stare, la ce cedez, când reușesc să ating performanțe etc.

Program: slabesc.md

Deprinderi noi: am reușit să mă echilibrez alimentar, zilnic mănânc sănătos, uneori îmi permit produse de alint ca să simt plăceri, dar asta nu-mi influenţează greutatea.

Ce m-a determinat la schimbare:

Mă deranjau grăsimile de pe coapse și spate, chiar dacă nu mă consideram obeză sau grasă.

Proces:

1.    Am sunat-o pe Victoria la recomandarea unei prietene. Schimbasem câteva fraze și am simțit că trebuie să ne vedem.

2.    Am început să-mi răspund la mai multe întrebări ce vizează sănătatea şi stilul de viaţă. Mi-a plăcut că Victoria a fost atentă la poftele mele culinare, astfel încât regimul alimentar pe care mi-l forma în fiecare săptămână conținea alimentele ce le tolerez și le am accesibile. Mai cu seamă că sunt capricioasă la mâncare. Sunt o fire sensibilă: nu pot mânca orice și oricând.

3.    În fiecare săptămână ne vedeam la orele teoretice unde treptat se aşezau informațiile și sfaturile ca într-un puzzle. Între timp mâncarea sănătoasă a devenit chiar gustoasă.

 

Concluzia:  Mi-am dat seama că, de fapt, omul are nevoie de puțină mâncare pentru existență și plăcere. Mâncarea haotică, dulce, grasă, multă ne demonstrează că ceva nu în regulă cu noi.

Mulţumiri:

Mi s-a întâmplat o perioadă să mă opresc din slăbit. Atunci Victoria din câteva întrebări identifica cauza și îmi explica ce se întâmplă. În astfel de momente, ai nevoie de un specialist care să poată pe loc să te încurajeze.

Îi mulţumesc Victoriei pentru clipele grele când mi-a fost alături.

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte