De la 68 kg la 56 kg și aventura continuă…

Și iată, în sfârșit am născut.

Hormonii și emoțiile au început să se schimbe rapid. Stai și te privești în oglindă și nu prea-ți place cum arăți. Citești, urmărești poveștile mamelor ce-au slăbit cu succes și în visele tale te înlocuiești cu eroina principală. Până vine acea zi când iei ferma decizie SĂ SLĂBEȘTI.

Aventura de a slăbi cu Victoria este frumoasă și distractivă. Da, distractivă. Dieta este minunată: atât de variată și hrănitoare, te bucuri de acest proces pentru că îți înfrumusețează și masa și inima.

Poziția mea în ce privește alimentația s-a schimbat.

Deși inițial căutam doar o soluție de slăbit, am înțeles că obiceiurile mele s-au schimbat și acum am un stil de viață pe care l-am îndrăgit.

Și cred că indiferent de cât n-am ști noi femeile despre diete și calorii, doar nutriționistul te va ajuta să alegi un program pe termen lung care să ți se potrivească.

Rețetele pe care Victoria le-a pregătit cu atenție pentru nevoile mele fizice și spirituale, nu numai că mi-au susținut motivația, dar și inspirat pentru noile descoperiri nutriționale.

Nu m-am simțit vreodată ”client”. Mai degrabă am avut parte de o colaborare cu un om prietenos, ce-și face meseria cu multă pasiune. Și prietenii mei la fel sunt mulțumiți.

O mie de mulțumiri pentru energia ei frumoasă, motivație și prezența din viețile noastre!

P.S. de la 68 kg am ajuns la 56 kg și aventura continuă…

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte