Despre cărțile THEIEI

Ne-am gândit să vă oferim lucruri practice, simple și utile. Totul a început de la...

Ideea de a edita cărți de rețete. Ușor de gătit, din ingrediente simple și totodată nutritive, rețetele urmau să mă ajute s-o determin pe fiica mea Andreea (11 ani), să-și pregătească singură gustările după școală. Veneam destul de târziu uneori, iar Andreea nu mânca nimic - mă aștepta pe mine.

De gătit îi place să gătească, iar eu vroiam totuși să mănânce și hrănitor. 

Ideea a prins foarte bine și s-a răspândit și în alte case, pentru alți copii. Așa apărut Cartea de rețete pentru elevi.

Jurnalul de nutriție – mi l-a sugerat una dintre cliente.

”Victoria, știi, eu aș completa cu mândrie un Jurnal anual de nutriție. Aș scrie cum mă hrănesc, cumpărăturile și alte activități care mă vor ajuta să duc un stil sănătos de viață”. A spus și a plecat.

Am înregistrat această idee în Jurnalul ideilor mele geniale, iar la sfârșit de an m-am apucat s-o materializez.

Consider că e util oricărei femei. Fiecare a căutat cândva rețete pentru slăbit. Noi toate avem de lucrat la obiceiurile noastre alimentare, toate ne dorim să menținem silueta sau să slăbim (poate lua în greutate), Jurnalul fiind un instrument de disciplină perfect.

Junalul de nutriție are 478 pagini, multe color (să ne fie plăcute), tabele de evidență a greutății, liste de cumpărături, glosar de nutriție, kcal și indicatori nutriționali, motivații săptămânale și multe altele.

Cartea de rețete pentru elevi și Jurnalul de nutriție, le puteți comanda oricând la THEIA – Centru de nutriție (nr. 060784276) sau la eLibrărie.

Să vă fie de bine!

Schimbarea să fie una curioasă, iar transformarea cu bune rezultate!

Abonează-te la Theia.md
Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte