Dorina Munteanu - Să te simți bine în corpul tău

Obiectiv: slăbit, menţinere

Rezultat: - 12 kg în 10 săptămâni. Frumoasă şi atrăgătoare sub privirea apreciatoare ale soţului.

Program: slabesc.md

Deprinderi noi: Mi-am echilibrat regimul alimentar şi m-am liniştit că pot controla greutatea.

Ce m-a determinat la schimbare:

Atunci când nu te mai simţi bine în corpul tău, când te superi pe industria uşoară că nu confecţionează haine pe măsura ta, când nu mai îmbraci ce-ţi place, dar ce ţi se potriveşte, cauţi soluţii.

Testezi diferite metode de slăbire, masaje, sport în grup sau individual. Slăbeşti, dar greutatea revine peste un timp şi devii din nou nemulţumită. Când înţelegi că ai nevoie de cunoştinţe mai profunde pentru a primi rezultatele scontate, devii interesat de fenomenul „slăbesc cu nutriţionistul”.

Proces:

1. Am solicitat doar o întâlnire cu Victoria Ursu, însă interesul ei faţă de necesităţile şi gusturile mele, pofta de a mă ajuta şi convingerea ei că voi reuşi m-au determinat să încep programul individualizat de 10 săptămîni, imediat.

2. M-am bucurat de o experienţă frumoasă, dirijată şi supravegheată cu sfaturi şi îndrumări ale nutriţionistului. Un regim alimentar „curios”, cu produse şi reţete noi, cu mâncăruri sănătoase şi gustoase. O perioadă foarte disciplinată şi motivantă cu încurajări continuie ale familiei. A fost un program cognitiv şi interesant, cu informaţie utilă despre un mod de viaţă sănătos.

3. La finalul programului m-am simţit fericită şi veselă, pentru că hainele măsurate mi se potrivesc.

 

Concluzia:  Nu spun că este uşor. Spun că este interesant, rezultativ şi sănătos. Merită tot efortul şi străduinţa!

 

Mulţumiri: Mulţumesc mult Victoriei şi curaj tuturor doritorilor!

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte