La ce te-ar ajuta un nutriționist?

Să recunoaştem că în calitate de părinte, fără să-ți dai seama sau cu bună-știință, poți avea niște obiceiuri alimentare nesănătoase pe care să le transmiți copiilor tăi.

Poate te informezi despre alimentația echilibrată sau cumperi produse alimentare fără E-uri și grăsimi trans, gătești fără prăjeli și totuși, uneori poate să te surprindă faptul că nu ai o alimentație tocmai curată.

Și-atunci nu e de mirare că-ți va scapă niște lucruri: copii ce aleg mai multe dulciuri decât crudități, lipsa diversificării alimentare, prea multe gustări calorice și prea puține mese principale cu conținut nutritiv, excesele la cină sau nemâncatul la dejun etc.

Nu ai cum să le știi și poți pe toate!

3 beneficii dacă apelezi la un nutriționist:

  1. Efectuăm investigarea nutrițională

Prin completarea anamnezei alimentare și măsurările la analizatorul corporal, vom reuși să înțelegem cât de echilibrată este alimentația copilului tău și dacă necesită îmbunătățiri.

  1. Formăm dieta personalizată

A mânca de 5 ori pe zi nu înseamnă nimic. Depinde cât de diversificată este dieta și care îi sunt cantitățile. Noi îi vom construi piramida alimentară echilibrată.

  1. Obții recomandări concrete

Nu îți vom citi lecții de alimentație corectă și nici nu avem intenția să-ți dăm indicații ce să faci. Vei alege singur/ă de ce ai nevoie în funcție de necesitățile copilului tău.

Și pentru că educația alimentară începe în familie, nu aștepta timpuri în care e greu să schimbi ceva.

Suntem o echipă de nutriționiști dedicați, cu experiență și cunoștințe pentru a te ajuta!

Completează acest chestionar ➡ bit.ly/2K6ACVR și un nutriționist te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi detalii.

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte