Nutriția de la cele mai timpurii vârste

”E mai bine să previi decât să vindeci” – aceste cuvinte sunt atât de adevărate.

A preveni, a opri sau a evita ceva înainte să se întâmple este esențial atunci când vine vorba despre sănătatea unui om. Iar dacă am sta și ne-am gândi la cum arată o zi din viața noastră, am concluziona că e mult mai ușor să ai un stil de viață sedentar decât unul activ. Iar pentru că obiceiurile formate la vârste fragede, la maturitate sunt automate și inconștiente, rolul adultului devenit părinte este enorm.

Într-o familie cu copii sau în care se așteaptă copii, abordarea alimentației sănătoase se va face la modul cel mai serios.Chiar dacă părinții vin din diverse familii, cu propriile plăceri gustative, mâncare tradițională și obiceiuri alimentare specifice nu din cele mai corecte, se merită să se facă o schimbare… de dragul copiilor!

Pentru că obezitatea ”întinerește” (deja din burta mamei), alergiile și intoleranțele se întâlnesc tot mai des, numărul bolilor grave e în creștere continuă, antibioticele și medicamente de ultimă generație nu mai fac față -e timpul să te întorci cu fața către soluția concretă: ACȚIONEAZĂ!

Ca adult și părinte ai puterea de a influența și educa copiii în ceea ce gândesc și fac, iar noi suntem o echipă de nutriționiști pregătiți să te ajutăm în educația alimentară!

Completează acest chestionar ➡ bit.ly/2K6ACVR și un nutriționist te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi detalii.

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte