Pisaroglo Tatiana - Am pornit dintr-o curiozitate profesională ...

Obiectiv: detoxifierea organismului

Rezultat: tenul arată mult mai curat și am o stare că zbor

Program: Detox 10

Deprinderi noi: Gusturile s-au schimbat, simt totul foarte profund: dulcele, amarul, săratul, acrul și astringentul.

 

Proces:

1.    La invitația Victoriei de a încerca noul produs ”Detox 10”, am pornit fără prea multe așteptări. Habar nu aveam ce urmează, cum va fi procesul, care vor fi rezultatele, dar ăsta era de fapt și scopul să descopăr toate ,,secretele”.

2.    În fiecare zi mă hrăneam după un meniu organizat pre și post- detox. Au fost mese sățioase, astfel încât nu am reușit să mă înfometez.
 

3.    Zilnic primeam niște instrucțiuni care mă pregăteau de detoxifierea propriu-zisă: a organelor și sistemelor de organe (sistem digestiv, sanguin, limfatic în mare parte).

4.  Ieșirea din program, a fost atentă, spre dieta mea obișnuită păstrând acea ușurare a organismului.
 

Concluzia: M-au impresionat cifrele, procesul și starea mea la încheierea celor 10 zile.
Grăsimea a scăzut cu apx 7%, deși la cântar am pierdut doar 1 kg în 10 zile, vârsta metabolică a scăzut de la 24 la 16 ani, % apei a crescut cu câteva, iar masa musculară a rămas neschimbată. În tot acest proces am înțeles că am intrat ca nutriționist și am ieșit ca un om mulțumit, liniștit și cu alte percepții senzoriale.

Păreri sunt multe cu referire la curele de detox, dar azi vorbind despre ceea ce am testat pe propria piele pot spune că este un lucru necesar, pentru că suntem oameni care vrem nu vrem mai facem excese, cineva mai mult cineva mai puțin.

 

Mulţumiri:

Sunt printre primii beneficiari ai programului și sunt mulțumită că mi-am resetat corpul, mi-am recăpătat energia pozitivă și tonusul, dorm bine.

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte