Scena

Ziceai că ți-ar plăcea să ieși pe scenă ușor.

E o mare provocare și pentru mine, să știi. Să fiu alături de omul care va ieși pe cea mai mare scenă e o chestie serioasă. Însă îmi plac provocările și zic: DA!

 Aşadar, învățăm arta oratoriei pas cu pas. În 10 săptămâni ne pregătim să ieșim pe una din cele mai mari scene ale lumii. Costumul tău festiv l-am dat la croitor. Așteptăm momentul când acele cântarului vor arăta -8.5 kg pentru a-l finisa definitiv. Te vei simţi bine în el, după programul de slăbit, îi vei cuceri pe toţi. Camerele de luat vederi vor fi pe tine, deci, eşti pregătit?

Uite, la început vom ieşi pe o scenă mică de teatru. La teatru vin oameni inteligenți, așa că vom înainta și noi ”inteligent”.

 Acum suntem doar noi, nu-ți fie frică nimeni în sală. Ne mai deprindem nițel prin culise: ia vezi, scena e din lemn sau ciment? Ce rechiuzită este? Miros de mobilier vechi, țesătură groasă, undeva stau rătăcite niște săbii, probabil s-a jucat ”Hamlet”. Ține o pălărieeeeeeeee!! Ups.

Cum este sala: mare sau mică, va fi uşor sau greu? Nu știu nici eu, nici tu. Vom vedea! Important e că suntem împreună şi avem scenariu. Pe scenă se joacă rolul principal sau secundar. Tu ce rol alegi?

 Eu zic că suntem pregătiţi: avem curaj, curiozitate şi determinare.

La repetiţii lucrăm uşor, nu ne grăbim. Intuiesc că ne-am putea opri la un moment dat: se mai uită replica sau ne sufocăm de căldură, însă pe măsură ce înaintăm pe scene tot mai mari, vom observa că munca grea se răsplăteşte pe deplin.

Va fi o aventură unică, sunt sigură de asta. Vom căpăta multă experienţă în tot ceea ce priveşte stilul armonios de viaţă. Şi de asta tot sunt sigură.

 La final, cortina se va deschide şi tu vei păşi pe cea mai frumoasă scenă - îmbrăcat elegant în costumul tău festiv.

Voi fi în culise şi-ţi voi ţine pumnii. Vor fi cei mai tari fiori atunci când publicul te va aplauda din picioare.

 Tu vei împărţi florile cu mine?

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte