Tatiana Vutcariov - Dorința de a fi sănătoasă și frumoasă mă urmărește mereu

Obiectiv: slăbit, dorinţa de a hrăni sănătos familia

Rezultat: - 9 kg în 10 săptămâni.

Program: slabesc.md

Deprinderi noi: Mi-am format deprinderi alimentare echilibrate, de parcă altfel nici nu se poate.

Ce m-a determinat la schimbare:

Viața adesea ne dă experiențe. Mi le-a dat și mie. Și le-am trecut, le-am învățat, dar a fost alături de mâncare. Nici n-am apucat să înțeleg ce și cum când am observat la un moment dat cum mi-a scăpat greutatea de sub control. Mă panicasem. Nu știam cum să-mi revin, ce să fac: diete, masaj, sport?! Când am început să caut soluții am dat de Programul slabesc.md. Eram curioasă să văd ce se propune - conștientă fiind că vreau să slăbesc fără a-mi afecta negativ sănătatea.

Proces:

1.    M-am programat la nutriționist la o consultație. După ce am vorbit cu Victoria, care mi-a explicat cum are loc un proces de slăbit corect și mi-a răspuns la toate întrebările, am decis să particip într-un program de slăbit.

2.    Pe tot parcursul programului am fost supravegheată. Mă liniștisem că există alături un om care știe cum e mai bine pentru mine.

3.    Aveam un regim alimentar de care trebuia să țin cont. Chiar dacă acest regim putea fi modificat în orice moment, credeam că nu voi reuși să mă disciplinez. Dar treptat a început totul să se așeze la locul său. Au fost și ispite pentru că îmi plac dulciurile. Lucrul cel mai interesant era că toate stările prin care treceam le împărtășeam Victoriei, iar împreună găseam soluții. Așteptam cu nerăbdare orele teoretice cu ea pentru a acumula cunoștințe utile pe care mai târziu să le aplic.

 

Concluzia:  Sunt mulțumită că nu doar am slăbit, dar am și explicat mai multe lucruri pentru mine ce țin de menținerea greutății. Știu cum să mențin rezultatul fără a mă constrânge la ceva. Și asta e bine.

Mulţumiri: La moment mă simt perfect în corpul meu și-i mulțumesc mult Victoriei pentru asta. E profund ceea ce face!

Abonare la Newsletter
Urmărește-ne
Oferte